avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT MUNCA

Buna ziua, am cateva nelamuriri referitoare la un Contract individual de munca de ex:din alimentatie publica si hoteliera ,la lit.K este corect sa scriu conf L319/2006 si lista interna sau la lit.a si b trebuie sa scriu conf. tabelului anexat, sa am la fiecare salariat tabelul respectiv,la lit.c) sa insir materialele igienico sanitare, iar la d si e sa scriu ca nu este cazul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 24 Iunie 2017
Ar trebui sa mentionati direct in c.i.m. daca salariatul primeste echipament individual de protecţie, echipament individual de lucru, materiale igienico-sanitare , alimentaţie de protecţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare clauze contract de munca anam79 anam79 Buna ziua , As vrea sa stiu ce ar trebui sa completez la urmatorul punct din modelul contractului individual de munca pe care il voi incheia pentru un ... (vezi toată discuția)
Materiale igienico-sanitare cateldestept cateldestept Cum contabilizam materialele igienico-sanitare, respectiv sapun, prosop, etc.? (vezi toată discuția)
Clauze ssm în ccm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în clarificări privind clauzele SSM din Contractul colectiv de Muncă. Există careva specificații legale prin care ... (vezi toată discuția)