avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator neautorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator neautorizat

Buna ziua!
Am si o intrebare legata de un contract de munca ca traducator. O persoana fizica poate incheia un contract cu o firma din strainatate ca persoana fizica daca nu are autorizatie de traducator (acest lucru este cunoscut de catre companie) pentru traducerea unor filme?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 19:51, 27 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti infiinta PFA ca traducator si incheiati un contract de prestari servicii cu societatea respectiva sau firma respectiva va angajeaza cu carte de munca.
Cateva detalii si trimiteri la informatii de interes pentru situatia descrisa, gasiti in linkul alaturat:
www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2017
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de traducator legalizat sorinmihut sorinmihut Buna ziua, sint din Resita, jud. Caras Severin, va rog sa ma informati ce tip de atestare e necesara ptr. obtinerea autorizatiei de traducator legalizat? La ... (vezi toată discuția)