avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sa inmatriculez mașina?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sa inmatriculez mașina?

Buna ziua. Anul trecut în luna august am cumpărat o mașină fără să fac contract de vanzare-cumparare. Nu am cumpărat mașină de la proprietar, în 30 noiembrie am fost oprit de un echipaj de politie, atunci am aflat că mașina era radiata, mu s-au reținut numerele, talonul, asigurarea si permisul si mi s-a întocmit dosar penal, acum o lună am primit clasarea cazului. Cum pot sa inmatriculez mașina?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:36, 25 Iunie 2017
Pentru inmatriculare vehicul,este necesar sa parcurgeti intreaga procedura,incheiere contract vanzare cumparare,trecere pe rol fiscal,inmatriculare la SPR
Veti intampina greutati pentru obtinere certificat fiscal si fisa de radiere auto,avand in vedere ca proprietarul vanzator a radiat auto la vanzare,astfel ca nu aveti cum sa obtineti certificatul fiscal si fisa de radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)