avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OUG 119/2007

Buna ziua!
O societate este data in judecata pentru recuperararea unei sume pe OUG119 in urma unui contract de prestari servicii. Exista contract, unde sunt clauze generale, 2 facturi dar nu sunt semnate si stampilate de acceptare si situatii de lucrari, acestea din urma acceptate. Plata nu s-a facut din cauza faptului ca lucrarea nu a fost facuta corect. In acest sens exista o notificare trimisa prestatoarei prin care i se cere remedierea deficientelor si i se pune in vedere ca va primi banii in urma acestor remedieri care nu s-au realizat nici pana in acest moment.
Problema este, ca, contabila a apucat sa faca niste plati partiale dintr-o factura, ceea ce inseamna, cred ca s-a acceptat factura. Intrebarea mea este pe ce ar trebui sa punem accentul in intampinare? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: mara78 , utilizator 13:29, 29 Septembrie 2009
Faptul ca nu am fost citati la sediu ci la un loc ce nu are legatura cu societatea, iar citatia a ajuns tarziu si din intamplare la noi, nu constituie un motiv temeinic de amanare?
De retinut ca citatia si cererea de chemare in judecata au fost gasite in cutia postala a unui apartament ce apartine administratorului, dar in care nu locuieste nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptie finala ap nou morosanucarmen morosanucarmen Ma pregatesc sa cumpar un ap nou de la o persoana fizica. Am citit pe internet ca ar trebui, inaintea incheierii contractului de vinzare-cumparare, sa se ... (vezi toată discuția)
Receptia finala chriss68 chriss68 Din cine este formata comisia de receptie finala? Trebuie sa aiba aceeasi componenta ca cea de la receptia de terminare a lucrarilor? Trebuie sa participe un ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)