avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit specific

Buna ziua,

Sunt o societate care are activitate de baza comert cu amanuntul si activitati secundare baruri , restaurant, hotel.
Va rog sa imi spuneti cum fac calculul impozitului specific si cel al impozitului pe profit.

O zi buna,
Cel mai recent răspuns: oroian-rodica , utilizator 13:42, 28 Iunie 2017
Contabilitatea se tine distinct pentru fiecare tip de activitate, pe centre de profit.
Deci sa inteleg ca voi calcula impozitul specific separat pentru hotel, restaurant , bar conform formulei de calcul. Fac suma si acesta reprezinta impozitul specific total. Apoi pentru comert cu amanuntul voi calcula impozitul pe profit tinand cont de veniturile si cheltuielile aferente acestei activitati. Evidenta contabila cu venituri si cheltuieli separata pentru fiecare unitate in parte ????


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific si impozit pe profit oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect calculul impozitului specific si al impozitului pe profit avand in vedere ca societatea are activitate de baza cod ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit lucky_33 lucky_33 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine ? -am o firma si are activitate de discoteca si comert cu amanuntul in magazin. -conform codului fiscal din ... (vezi toată discuția)
Impozit profit-bar noapte ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU cum determin impozitul pe profit in cazul contribuabililor care realizeaza pe langa venituri din comercializarea produselor alimentare prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)