Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit specific

Buna ziua,

Sunt o societate care are activitate de baza comert cu amanuntul si activitati secundare baruri , restaurant, hotel.
Va rog sa imi spuneti cum fac calculul impozitului specific si cel al impozitului pe profit.

O zi buna,
Cel mai recent răspuns: oroian-rodica , utilizator 13:42, 28 Iunie 2017
Contabilitatea se tine distinct pentru fiecare tip de activitate, pe centre de profit.
Deci sa inteleg ca voi calcula impozitul specific separat pentru hotel, restaurant , bar conform formulei de calcul. Fac suma si acesta reprezinta impozitul specific total. Apoi pentru comert cu amanuntul voi calcula impozitul pe profit tinand cont de veniturile si cheltuielile aferente acestei activitati. Evidenta contabila cu venituri si cheltuieli separata pentru fiecare unitate in parte ????


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific si impozit pe profit oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Doresc sa stiu daca este corect calculul impozitului specific si al impozitului pe profit avand in vedere ca societatea are activitate de baza cod ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit lucky_33 lucky_33 Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine ? -am o firma si are activitate de discoteca si comert cu amanuntul in magazin. -conform codului fiscal din ... (vezi toată discuția)
Imozit nou baruri de zi camelia-maria camelia-maria am un bar deschis intru-un sat de langa cluj unde treaba merge si nu prea.Ce stiti despre imp.forfetar in leg cu barurile de zi pentru ca pt restaurante si ... (vezi toată discuția)