avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit specific si impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit specific si impozit pe profit

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca este corect calculul impozitului specific si al impozitului pe profit avand in vedere ca societatea are activitate de baza cod CAEN 4711 si activitati secundare coduri CAEN 5630,5510,5610
Impozitul specific se calculeaza separat pentru hotel, restaurant , bar conform formulor de calcul. Fac suma si acesta reprezinta impozitul specific total. Apoi pentru comert cu amanuntul voi calcula impozitul pe profit tinand cont strict de veniturile si cheltuielile aferente activitatii de comert.
Pentru un calcul corect trebuie tinuta evidenta contabila cu venituri si cheltuieli separat pentru fiecare unitate in parte ????
Va multumesc,

O zi buna
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:19, 5 Iulie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, Sunt o societate care are activitate de baza comert cu amanuntul si activitati secundare baruri , restaurant, hotel. Va rog sa imi spuneti cum ... (vezi toată discuția)
Impozit 2017 Alex N Alex N Buna seara, O microîntreprindere care are codul Caen : servicii de catering pentru evenimente, fără punct de lucru (restaurant, bar, hotel etc.) dar ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)