avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ref. încadrare în muncă elevi şi studenţi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ref. încadrare în muncă elevi şi studenţi

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de stimulentul financiar pentru elevi si studenti persoanele care au mai fost angajate anterior la aceeasi firma.
Concret, am angajat o studenta cu contract pe perioada determinata care expira in iulie si as dori sa o reangajez pe perioada vacantei dar sa beneficiez de stimulentul acordat confor Legii 72/2007, urmand ca la inceperea anului scolar sa o reangajez cu contract pe perioada determinata.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: jcristina , utilizator 13:45, 28 Iunie 2017
Nu beneficiaza de stimulentul financiar prevăzut in lege:
a) angajatorii care încadreaza în munca elevi şi studenţi anterior datei de începere a vacanţei stabilite potrivit legii, pentru elevii şi studenţii respectivi;

b) angajatorii care au beneficiat, pentru elevii şi studenţii respectivi, de stimulentul financiar prevăzut la art. 1 din lege pentru o perioadă de 60 de zile lucratoare în cursul anului calendaristic.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie somaj NNorbert NNorbert Buna ziua, Firma noastra angajeaza pe baza unui contract de munca, pe perioada determinata un student pe perioada vacantei. Care sunt facilitatile ... (vezi toată discuția)
Ce beneficii sunt pentru angajarea unui elev de 17 ani idroidsq idroidsq Buna ziua, Am o sala de jocuri playstation 4 / PC as vrea sa angajez pe timp de vara elevi si as vrea sa stiu care sunt beneficiile. Unii spun ca nu se ... (vezi toată discuția)
Angajare elev/student stimulent angajator gillu gillu Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze angajatorul in privinta angajarii unui student, pe perioada determinata a vacantei, pt ca angajatorul sa ... (vezi toată discuția)