avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Cat sa cer de la angajator ?
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Cat sa cer de la angajator ?

Am lucrat in Italia ca badanta timp de 3 ani si 8 luni dar nu am fost pusa in regula . Dupa ce i-am amenintat ca ii dau in judecata m-au pus in regula urmatoarea saptamana adica 25-06-2017 cu un an in urma pe contract . dar 2 ani si 8 luni nu se putea pe contract . Angajatorul a zis ca ,cu cat sa imi plateasca cei 2 ani si 8 luni ??? Cat sa le cer ??? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 4 Iulie 2017
pai cam cat ati pierdut
Am lucrat 2 ani si 8 luni fara sa ma puna in regula cu actele . De pe aceasta perioada nu o sa pot avea pensie ... cu cat sa imi despagubeasca angajatorul acei 2 ani si 8 luni???
C/v pensiei pe care ati fi primit-o efectiv daca vi se luau in calcul si aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada cat am lucrat in strainatate se ia in considerare in romania? dana 50 dana 50 Anii lucrati in Italia cu contract de munca ca badanta ,folosesc la ceva in Romania???? va multumesc!!!!!!!!!!:(:(:( (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru anii lucrati la grupa a 2 a de munca petrut57 petrut57 ma numesc Petrut nascut in septembrie 1957 am vechime 27 de ani si o luna din care 25 si 4 luni la grupa a 2 a lucrati pina in 2002 apoi 12 ani in Italia asi ... (vezi toată discuția)