avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada cat am lucrat in strainatate se ia in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada cat am lucrat in strainatate se ia in considerare in Romania?

Anii lucrati in Italia cu contract de munca ca badanta ,folosesc la ceva in Romania???? va multumesc!!!!!!!!!!:(:(:(
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 18:48, 4 Martie 2011
Nu inteleg ce profesie este aceea de "badanta"???:(#-o
persoana care ingrijeste o persoana batrina se cheama badanta,in schimb in contractul meu este scris:in primul de 2ani lucrati ; lavoratrice-domestica;in al doilea contract de1an ......colf cu 40 de ore saptaminale .....astept raspuns,imi vor folosi acesti ani in Romania
Ati plecat prin Camera de munca, legal? Atunci raspunsul e "da".
cati ani ai muncit in italia? daca ai muncit mai multi de 5 ani e bine sa te gandesti la posibilitatea ca intr.o zi poti beneficia de pensia comunitara. vechimea din italia nu se adauga la vechimea din romania.mergeti la i.n.p.s.local si solicitati un extras de cont cu toata perioada lucrata si pastrati bine documentele care atesta munca in italia .intr.o zi vor fi importante si utile. succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia comunitara mihailefter mihailefter Buna ziua, Tatal meu, in varsta de 62 de ani, a muncit 3 ani si 4 luni in Italia si peste 30 de ani in Romania. In calcularea pensiei, s-au luat in ... (vezi toată discuția)
Formularul u1-fost 301 mironela-ursu mironela-ursu Am lucat 6 luni ca badanta, in Italia,dupa care am accesat indemnizatia de somaj miniASPI,inainte de aceasta perioada de 6 luni,in Romania am lucrat cu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)