avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE timbru de mediu

Buna ziua.
Am o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila de recuperare a taxei de timbru de mediu.
Din cate am inteles de la Finante , momentan nu exista norme legislative pentru restituirea ei.
exista vreo modalitate de investire a acestei hotarari judecatoresti?
Orice hotarare se legalizeaza la instanta care a pronuntat-o.
Hotararile se investesc de catre executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma informati adrian68 adrian68 buna ziua,sunt divortat de 10 ani ,sentinta este definitiva si executorie si anul acesta vreau sa ma recasatoresc si mi sa spus de la starea civila ca sentinta ... (vezi toată discuția)