avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz si apoi anulare Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz si apoi anulare Preaviz

mi-au trimis preaviz iar dupa 1saptaman ma roaga sa raman,ce se poate intampla daca raman,tinand cont ca ma fortau sa-mi dau demisia si nu am fost deacord?
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 18:40, 25 Septembrie 2009
namiru:
Eu nu v-am contrazis, prin interventia mea.
Am plecat de la "prezumtia de nevinovatie", m-am gandit ca si-a dat seama ca a gresit si a fost bine intentionat.
Dar nu poti sa stii... ce-i zace in cap!
Am sa fac asa cum spuneti Dumneavoastra,am sa cer sa imi dea scris,ca acel preaviz se anuleaza.
Nu stiu daca e relevant,sa-mi scrie si ca,cu data de 1.10.2009 imi continui activitatea."Ce-i in mana,nu-i minciuna".
De la patronul acesta ma astept la orice,de fapt,am platit bani pentru niste vorbe,care mai apoi nu a mai recunoscut #-o
Va doresc o seara cat mai placuta! :D
tudorvaleriu a scris:

namiru:
Eu nu v-am contrazis, prin interventia mea.
Am plecat de la "prezumtia de nevinovatie", m-am gandit ca si-a dat seama ca a gresit si a fost bine intentionat.
Dar nu poti sa stii... ce-i zace in cap!

:offtopic:

Departe gandul ca am considerat ca m-ati contrazis.....am tinut eu sa subliniez, atata tot.... stati linistit, cu respect.
In mod tacit, prin continuarea activităţii după expirarea termenului de preaviz, angajatorul poate renunta la preaviz.
freeelis a scris:

In mod tacit, prin continuarea activităţii după expirarea termenului de preaviz, angajatorul poate renunta la preaviz.

Asa da, in cazul acesta nu ar mai exista dubii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz 20 de zile ..sorin, ..sorin, Bună ziua! Acum câteva zile am depus preavizul de 20 din cauza unor nemulțumirii, sa rezolvat nemulțumirile mele, acum vreau sa întreb, am fost la ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)
Urgent opinie suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum se poate rezolva situatia in favoarea angjatului daca: angajatul a primit acum 1 saptaman preaviz de concediere - desfiintare post. Dupa o ... (vezi toată discuția)