avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca pentru indisciplina!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca pentru indisciplina!

Buna ziua, am comis o fapta grava la locul de munca si urmeaza sa se prezinte o comisie de disciplina saptamana viitoare pentru investigatii! Cel mai probabil o sa imi desfaca contractul de munca pentru abatere disciplinara cu I sau ce articol e in sensul asta, nu stiu exact! Ideea e ca nu o sa fac contestatie, deoarece constientizez foarte bine fapta, o recunosc si mi-o asum! Dar vreau sa stiu daca apare undeva la itm sau in alta parte conditiile in care mi s-a desfacut contractul de munca, daca voi mai avea dreprul de munca si daca viitorii angajatori pot cedea conditiile in care mi s-a desfacut cuntractul de munca de catre actualul angajator! Adica totusi nu se poate face nimic in sensul asta? Daca cineva a gresit, nu i se mai poate acorda nici o sansa sa isi faca un viitor mai departe? Nu mai avem nici un drept de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 30 Iunie 2017
Ce ma sfatuiti?
Nu prea aveti ce sa faceti , decat sa va aparatai ca a fost o greseala si ca prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Clar cazierul meu va fi patat! In cat timp se va sterge fapta din cazier?
Depinde si pentru ce infractiune se face sau s-a facut plangerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare in detrimentul societatii angajatoare mariamihaelailie mariamihaelailie Buna ziua, Un salariat - Asistent de vanzari, al unei societati a facturat un client, la cererea verbala a unui alt salariat-Agent de Vanzare, niste ... (vezi toată discuția)
Consecinte desfacere cm- abatere disciplinara grava snak3 snak3 buna ziua, as dori daca se poate sa primesc cateva raspunsuri : pe scurt : -am delapidat de la fostul loc de munca o suma mare de bani ~ 300.000 ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca veronica24 veronica24 Doresc sa stiu cat de mult ma afecteaza daca am o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca la o noua angajare ? (vezi toată discuția)