avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registrul de procese verbale predare- primire a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registrul de procese verbale predare- primire a serviciului in firmele de paza

Buna seara ,
Registrele de procese verbale predare primire a serviciului de paza apartin beneficiarului sau firmei de paza?
In cazul unui post temporar, adica firma de paza lucreaza doar in timpul noptii, preia cheile si altele de la un salariat desemnat de beneficiar si la plecare, dimineata, preda tot acestui salariat. In situatia prezentata , salariatul beneficiarului are voie sa semneze in acest registru de predare primire a serviciului? Multumesc de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 1 Iulie 2017
Apartin firmei de paza , intrucat predarea-primirea se face intre agentii de paza.

Salariatul beneficiarului are voie sa semneze in acest registru de predare primire a serviciului, daca situatia este exact cum ati postat dvs.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea firmelor de paza si protectie Dumyn Dumyn Ce acte trebuiesc intocmite pt. ca contabilitatea firmei sa fie in regula? Sunt incepator si nu prea am idee de unde sa incep. (vezi toată discuția)
Acte originale firma contabilei? ramiha ramiha Buna ziua, Petru angajarea unui om la firma mea, trebuie duse la ITM si actele firmei in original. De treaba asta se ocupa contabila. Intrebarea e: trebuie ... (vezi toată discuția)
Telefoane lasate la paza de catre angajati laura76c laura76c Am o nelamurire. Sefa de magazin ne forteaza sa lasam telefoanele la agentul de paza cand intram in tura , care le pune pe toate intr-o cutie. Exista lege in ... (vezi toată discuția)