avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nu imi da fiscalul pentru masina!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nu imi da fiscalul pentru masina!

Buna ziua,am achizitonat o masina opel asta g de la un binevoitor facand contract de vanzare cumparare urmand sa imi fac R.A.R pentru a putea scoate cartea masinii pe Romania.
Apoi iam dat copii de pe cartea masinii,brief mare si mic si factura Germania tradusa urmand sa imi dea fiscalul ceea ce nu s-a intamplat.
Respectivul nu mai raspunde la telefon de 2 zile si acum mi-a blocat si nr. de telefon si nu mai pot sa il sun.
Cum as putea sa imi recuperez si eu fiscalul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 4 Iulie 2017
Daca amiabil nu solutionati,analizati varianta notificarii oficiale a vanzatorului cu obligatia depunerii certificatului fiscal si a fisei de radiere auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pt.inmatriculare Irinel79 Irinel79 Bună ziua. Am achiziționat de curând o mașină prin contract de v/c de la o persoană care a adus-o din Germania. Acum ar trebui să fac r.a.r ul si apoi ... (vezi toată discuția)
Fiscal cu datorie Arpika Arpika Am cumparat o masina. Domnul a spus ca fiscalul trimita prin posta dar acuma am aflat ca are datorie si nu da primaria ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal înmatriculare mașină CGeorgi CGeorgi Am o mică problema . Am achizițonat un Opel Corsa și a rămas sa îmi trimită proprietarul fiscalul ,lucru care bineînțeles nu s-a mai întâmplat . ... (vezi toată discuția)