avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eliberare certificat fiscal înmatriculare mașină
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eliberare certificat fiscal înmatriculare mașină

Am o mică problema . Am achizițonat un Opel Corsa și a rămas sa îmi trimită proprietarul fiscalul ,lucru care bineînțeles nu s-a mai întâmplat . Mașina am cumparat-o de la un samsar din Braila care nu figurează in acte , însă culmea este ca a semnat el contractul in locul proprietarului in acte , asta nu constituie o infracțiune? Ma pot lega cumva de chestia asta ca sa îl pot determina pe proprietar sa îmi dea fiscalul , sau pe cale legală exista vreo posibilitate ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 30 August 2017
Este si interesul proprietarului să radieze mașina de la taxe si impozite.
Samsarul ar fi trebuit să semneze contractul de vânzare cumparare dintre dvs si el. A facut contractul ca si cum ati fi cumpărat mașina direct de la proprietar?
Este de inteles ca nu a putut fi depus certificatul fiscal atat timop cat vanzatorul nu detine calitatea de proprietar asupra bunului mobil
In lipsa certificatului fiscal si a fisei de radiere ce fel de contract ati incheiat pentru tranzactionare vehicul ?
Vanzatorul nu va putea sa va prezinte certificatul fiscal si fisa de radiere
Conditionat de interesul dv puteti sa analizati optiunea de contactare proprietar auto sau va puteti ridica cu pretentii impotriva vanzatorului in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto giony18 giony18 Buna ziua, Am cumparat o masina recent, vanzatorul a cumparat-o la randul sau de la alta persoana, a incris-o la circa financiara,dar nu a schimbat talon ... (vezi toată discuția)
Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)