avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal pt.inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal pt.inmatriculare

Bună ziua. Am achiziționat de curând o mașină prin contract de v/c de la o persoană care a adus-o din Germania. Acum ar trebui să fac r.a.r ul si apoi înmatricularea. Ceea ce vă întreb este în legătură cu certificatul fiscal. Ce pot face dacă nu reușesc să iau legatura cu aceea persoană?
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:09, 2 Aprilie 2018
Daca nu obtineti cerificatul fiscal de la vanzator veti intampina greutati la inmatriculare auto
Daca avaeti incheiat contract vanzare cumparare vehicul ,aveti datele de identificare vanzator
Daca nu reusiti sa contactati vanzatorul urmeaza sa il notificati oficial cu obligatia depunerii certificatului fiscal-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi da fiscalul pentru masina! Corina271 Corina271 Buna ziua,am achizitonat o masina opel asta g de la un binevoitor facand contract de vanzare cumparare urmand sa imi fac R.A.R pentru a putea scoate cartea ... (vezi toată discuția)
Nu îmi eliberează fiscalul Moldoo Moldoo Buna ziua, am achiziționat o mașina pe data de 08.11.2017 din București, și de la data aceea nu vrea sa îmi elibereze fiscalul mașinii, țin sa precizez ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa inmatriculez mașina? AdrianMihaiAlina AdrianMihaiAlina Buna ziua. Anul trecut în luna august am cumpărat o mașină fără să fac contract de vanzare-cumparare. Nu am cumpărat mașină de la proprietar, în 30 ... (vezi toată discuția)