avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera supraveghere parcare din apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera supraveghere parcare din apartament

Buna ziua,
Sunt nelamurit in privinta montarii unei camere de supraveghere exterior, mai exact care sa filmeze un loc de parcare. Vreau sa o montez la mine la fereaastra apartamentului. Camera va filma atat locul de parcare dar si masinile care trec pe un drum alaturat si de asemenea alte masini parcate in acea parcare... este legal acest lucru? Trotuarul de langa blocul in care stau nu va fi filmat si nici intrarea in bloc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:01, 6 Iulie 2017
[ link extern ]
Asa se vede. Pe mine ma intereseaza motocicleta de langa stalp.
Concret unde intentionati sa instalati camera de supraveghere,pe exteriorul apartamentului ?
Interior. Este deja montata si se vede ca in imaginea de mai sus... avand in vedere ca se vand asa liber pe internet nu m-am gandit pe moment dar acum am ceva indoieli dupa cate am citit pe net...
Apropo, desi camera este montata pe interior, se remarca la geam destul de usor de afara.
Atentie sporita cu respectarea legislatiei datelor stocate de sistemele de supraveghere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere Bolo77 Bolo77 Locuiesc la parter si doresc sa montez o camera de supraveghere undeva langa geam(deci pe proprietatea mea) pentru a monitoriza masina din parcare. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)