avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctionare cu retinere permis si amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctionare cu retinere permis si amenda

Buna Ziua !
in urma conducerii cu viteza "104 km/h" si inregistrat de radar mi-a fost retinut permisul pe 30 de zile. Am primit dovada cu drept de circulatie 15 zile de la politist.
Problema este ca vreau sa fac contestatie sa mai primesc cateva zile dreptul sa circul cu masina dar eu din cate stiu aveam peste 104 km/h.
Intrebarea mea este daca exista sanse sa imi mareasca amenda , in urma analizarii probei video de pe radar.
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 22:13, 7 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formuland contestatie va puteti..bucura'' de permis pana la solutionarea definitiva a cauzei.Nu exista posibilitatea sa primiti o sanctiune mai aspra in urma vizionarii probei video.
si informativ cat dureaza solutionarea definitiva ?
Tinand cont ca incepe vacanta judiciara cu siguranta 6 luni.
Daca tineti sa mergeti si mai departe cu apelul se poate ajunge la inca 3-4 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere permis radar neinscriptionat Bebe199 Bebe199 Azi dimineață in raza unei comune conduceam auto categ b, aflându-ma in spatele unui logan care circula cu o viteză regulamentara m-am înscris în ... (vezi toată discuția)
Reținere permis radar neinscriptionat Bebe199 Bebe199 Azi dimineață in raza unei comune conduceam auto categ b, aflându-ma in spatele unui logan care circula cu o viteză regulamentara m-am înscris în ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)