avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Eliberare documente condiţionat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Eliberare documente condiţionat

Bunã ziua. Secretariatul liceului refuzã sã elibereze orice fel de document(adeverinţã, foaie matricolã sau diplomã de Bacalaureat) unei persoane, pe motiv cã nu s-au predat în totalitate manualele de la clasa din care respectiva persoană face parte. Mai rău este că acest fapt s-a descoperit acum, în prag de admitere.. există vreun articol care permite această eliberare condiţionată a documentelor? Ce e de făcut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 13 Iulie 2017
Actele de studii se întocmesc și se eliberează titularului/împuternicitului pe baza prezentării documentului de identitate/procurii, în termen de maximum 30 de zile de la promovarea examenului de absolvire/finalizare.

Prin document de identitate se înțelege buletinul/cartea de identitate sau pașaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru eliberarea actului de studii Octav Iulian Octav Iulian Buna ziua, am luat Bacalaureatul si am vazut nevoie de buletin, adeverinta medicala si actul de studii pentru a primi somaj.Ce imi trebuie pentru a-mi fi ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat a_mart a_mart Buna ziua,as dori si eu un sfat avizat ,am terminat liceul in 1991 fara promovarea examenului de bacalaureat,in 2013 ,am sustinut examenul de bacalaureat ,cu ... (vezi toată discuția)