avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DOSARUL PERSONAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DOSARUL PERSONAL

1.Are dreptul managerul fara consmtamantul meu sa-mi ia dosarul de personal sa plece cu din unitate?
2.Cine are dreptul sa verifice dosarul de personal?
3.Are dreptul managerul fara consimtamantul meu sa puna in salariat care nu lucreaza la resurse umane sa-mi scaneze dosarul de personal si sa-l trimita la o adresa de e-mail?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:40, 31 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este infractiune prevazuta de legea penala ceea ce sustineti dvs.
Nu este fapta penala dar tinand cont ca nu mi-a cerut permisiunea nu risca nici macar o amenda si sa fiee obligat sa stearga fisierul scanat si sa distruga copiile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
D.p.d.v. al celor doua acte normative nu risca nimic.
Inseamna ca trebuie sa-l rog eu frumos sa-mi inapoieze copiile si sa stearga folderul cu documente scanate daca lege nu exista pt acest caz de furt de documente personale.
Anterior v-am explicat unde puteti depune o sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca nicoleta73 nicoleta73 Buna ziua! Cum aflu daca carnetul meu de munca a fost scanat? Mentionez ca am lucrat la o societate din anul 2000 pana in 2008 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniul ssm Utilizator_2 Utilizator_2 Ma intereseaza daca se poate sa obtin abilitarea in domeniul SSM doar pe baza unei adeverinte de la fosta companie unde am activat. Am urmatoarea vechime in ... (vezi toată discuția)
Dosarul personal al salariatului - ce trebuie sa contina si ce risca angajatorii daca nu il intocmesc? Valentin_buzau Valentin_buzau Dosarul personal al salariatului - ce trebuie sa contina si ce risca angajatorii daca nu il intocmesc? Cine imi poate spune ce trebuie sa contina acest ... (vezi toată discuția)