Gabriela Pintea a scris:
Eu am senzatia ca andrei_pap87, desi vorbeste despre savarsirea a doua contraventii de catre doua persoane distincte, a vrut sa spuna ca ambele persoane (nu impreuna!) au savarsit aceeasi contraventie si au fost sanctionate contraventional tot separat.
Nici in aceasta situatie nu vad de ce ar trebui invocata (respectiv, admisa) exceptia conexitatii. Nu vad stransa legatura dintre obiect si cauza. Iar petentii nu sunt aceeasi sau "impreuna cu alte parti".
Consilier juridic,
Gabriela Pintea
...sanctiunea aplicata celor 2 cotravenienti este identica, respectiv refuzul de a parasi un local public prevazuta si sanctionata de art.2 pct 20 din L.61/1991, persoanele sanctionate aflandu-se in acelasi loc la acea ora, iar p-verbale sunt intocmite cum am spus si mai sus de un ag.constatator din cadrul pol.municipale si de un ag.constatator din cadrul pol.comunitare care la data in care s-au constatat contraventiile, se aflau in patrulare.....in mod normal nu se putea intocmi un singur p-verbal cu numele ambilor contravenienti ci 2 p-verbale pe numele fiecaruia dintre ei.
oricum apreciez ca ati binevoit sa va expuneti opinile...sunt curios sa aflu solutia care o va da instanta si intr-un dosar si in altul, fiind practic vorba de aceeasi speta.... voi reveni cu amanunte....Numai bine va doresc!!! :)