avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neraportare in revisal a concediului de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neraportare in revisal a concediului de crestere copil

buna ziua,
in cazul in care o salariata care a intrat in ccc incepand cu 06.06.2016 si pt care nu s-a inregistrat suspendarea cim in revisal, ce se mai poate face acum? data in care face copilul 2 ani este 04.04.2018. declaratiile 112 au fost pe zero in toata aceasta perioada, cu ore suspendate, la aceasta salariata. multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeadumitrascu24 , utilizator 17:39, 10 Iulie 2017
Se inregistreaza suspendarea in REVISAL si apoi se transmite/depune fisierul la ITM.
trebuie sa apara pe undeva ca este de fapt o corectie? ca pratctic trebuia acum un an sa inregistrez suspendarea? s-a trecut perioada concediului, si aparand corect in d112, nu s-a mai verificat in registru. eu practic fisierul cu datele salaritilor in salvez din saga si acest fisier il incarc in reges. multumesc
Nu are cum sa fie corectie .. corectia se efectueaza doar in situatiile in care in REVISAL s-a trecut ceva gresit, nu ce nu s-a operat.
am inteles.... va multumesc mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)