avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita ANAf
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita ANAf

Buna ziua. Citeam si eu azi stirile si fusei la ANAF sa ma interesez daca totusi exista sansa sa primesc banii achitati ca si taxa de poluare integral, nu in 5 transe, si mi s-a spus ca nu se poate asa ceva.

Auzind discutiile antevorbitorilor, care m-au indemnat spre ceva juristi in loc de avocati si catre executori ma intreb care este procedura pt a recupera taxa integral, intr-o singura transa. Mai este valabila imposibilitatea executarii statului decat dupa 6 luni?

Multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Castigare proces pentru recuperare taxa de poluare Andreea355 Andreea355 Buna ziua.In noiembrie 2013 a fost prima infatisare pentru procesul pentru recuperarea taxei auto.La inceputul lunii acestea a fost recursul,care a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare marianrgj marianrgj Buna ziua si bine v-am gasit ! In anul 2013 am castigat in instanta recuperarea taxei de poluare prin hotarare definitiva. In anul 2014 am angajat un executor ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto castigata in instanta DARIUS86 DARIUS86 Buna ziua Ma scuzati ca va deranjez As dori sa intreb daca stie cineva , in mod concret, daca procedura de restituire a taxei auto de poluare castigate in ... (vezi toată discuția)