avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala - zileri si impozite
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala - zileri si impozite

Buna ziua,

Detin o intrreprindere individuala si as vrea pentru desfasurarea unei lucrari sa angajez cateva persoane. Activitatea respectiva este ocazionala, deci se incadreaza in standardele legii 105/2017 privind zilieri.
Intrebarile mele sunt:
Eu facturez clientul pentru materiale + manopera. Stiu ca pentru profitul obtinut in urma revanzarii materialelor platesc un impozit de 16%. Manopera se cosidera profit? Daca angajez zilieri si le ofer remuneratia zilnica, platind catre stat cei 16% din venit pentru fiecare zilier in parte, manopera se mai considera profit? Efectiv eu incasez banii si platesc mai departe oamenii conform intelegeri.
Cel mai recent răspuns: dan.mitrea , utilizator 17:08, 12 Iulie 2017
Care este codul CAEN al intreprinderii individuale ?
9511 - iar lucrare face este de reparare si instalare a unor corpuri de iluminat controlate de calculator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie materiale lucrare...spatiu comun viorelh viorelh Intentionam sa imprejmuim parcarea privata a blocului si montarea unei porti mobile. Toate bune si frumoase.......acord de principiu locatari...certificat ... (vezi toată discuția)
Angajare zilieri zahariuc_florentina zahariuc_florentina Conditiile de angajare si modul de plata pentru persoanele juridice (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii serbananca2000 serbananca2000 Daca am o societate a carei activitate principala: Cod CAEN 7311- activitati ale agentiilor de publicitate, si am incheiate contracte de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)