avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare venituri din reciclare deseuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare venituri din reciclare deseuri

Va rog si eu frumos, sa imi raspundeti la intrebarea mea, referitor la impozitul de 16 % pe veniturile persoanelor fizice care furnizeaza deseuri reciclabile unei firme de reciclare,-trebuie sau nu sa datoreze impozitul la stat- lamuriti ma va rog?
Cel mai recent răspuns: NOEMIERY , utilizator 14:40, 12 Iulie 2017
Am inteles ideea. Va multumesc frumos, si va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venituri obtinute de persoane fizice neautorizate din predarea deseurilor reciclabile nikk2008 nikk2008 - Buna ziua,imi puteti spune ce impozit pe venit plateste o persoana fizica neautorizata care preda deseuri reciclabile la o firma autorizata pe baza de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit camicami camicami Buna tuturor, o societate comerciala achizitioneaza deseuri de fier de la persoane fizice, din gospodaria proprie.A aparut ,cumva,mai nou, ca societatea ... (vezi toată discuția)
Taxa de 3% fond mediu plus noua taxa de 16% obligatorie pentru venituri din alte surse cezarlupan cezarlupan Buna seara, Dupa cum am citit in H.G. 150 din 01.03.2011, daca am inteles eu bine, pe langa taxa de mediu care se platea oricum, adica 3% se introduce si ... (vezi toată discuția)