avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru daca mi s-a admis contestatia la executare?

Buna ziua,
Daca mi s-a admis contestatia la executare in apel, cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru: instantei de fond sau celei de apel? O anexez la acelasi dosar sau fac dosar separat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catinf , utilizator 22:04, 12 Iulie 2017
Cererea de restituire a taxei judiciare de timbru se adresează instanţei judecătoreşti la care s-a introdus acţiunea sau cererea, în conformitate cu art. 45 alin. (4) din O.U.G. nr. 80/2013.

Faceti referire in motivare si la art. 45 O.U.G. nr. 80/2013 precum si la art. 148-151 C. proc. civ.
Multumesc de raspuns. Din pacate, tot nu este clar. Formulez cererea in dosarul respectiv (cer taxa fond si taxa apel, la judecatorie sau tribunal?) sau deschid un alt dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de restituire taxe oug 80 /2013 geavela geavela Cererea de restituire a taxei judiciare de timbru apare pe site-ul Judecătoriei cu nr. de dosar ,ca la un proces obișnuit ? multumesc (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)