avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna dimineata!Va rog ajutatima si pe mine cu un raspuns.
De la data de 1 august am decis sa ma intorc la servici pentru a beneficia de acel stimulet de insertie,ideea e ca intre timp mii sa oferit un alt loc de munca cu mai multe beneficii de cat actualul!
Intrebarea mea este:cum as putea renunta la vechiul loc de munca pentru a incepe la noul loc fara a pierde acel stimulent de insertie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 15 Iulie 2017
gabrielaCraciun26 a scris:

....
Intrebarea mea este:cum as putea renunta la vechiul loc de munca pentru a incepe la noul loc fara a pierde acel stimulent de insertie?
Va multumesc



Simplu : data incetarii vechiului c.i.m. trebuie sa coincida cu data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Multumesc pentru raspuns..
Inca o intrebare...eu acum sunt angajata la 8 ore..la noul loc de munca o sa fiu cu 2 ore,afecteaza cu ceva chestia asta?trebuie sa fiu angajata neaparat cu 8 ore pentru a putea beneficia in continuare de stimulent?
Durata timpului de munca - norma intrega sau timp partial - mentionata in c.i.m. nu afecteaza dreptul de a beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la 3 ani Raluka91 Raluka91 Bună ziua!! Pe 19 august fetita mea implineate 2 ani acum sunt in CCC.. vreau sa ma introrc la serviciu mai devreme cu 60 de zile pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)