avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar Agronomie Bucuresti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar Agronomie Bucuresti

Salut! M-am inscris vineri la usamv bucuresti, am depus actele in original( diploma de bac si foaia matricola) si acum vreau sa retrag dosarul, practic nici nu s au afisat listele pe 27-31 se vor afisa. Pur si simplu m-am razgandit si nu vreau sa intru la ei o sa fie vreo problema cand ma voi duce luni sa retrag dosarul?
Cel mai recent răspuns: Alexandru677 , utilizator 23:29, 15 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diploma bac mapo_mari mapo_mari :( Buna ziua , sper ca problema mea se incadreaza aici, daca nu imi cer scuze. Revenind- problema mea este legata de restituirea diplomei de bac -in 2000 am ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate 2012 mihaelapana mihaelapana In legatura cu depunerea dosarului de admitere pentru invatamantul superior, am citit pe site-ul Facultatii de Horticultura Bucuresti ca actele necesare ... (vezi toată discuția)
Nu mi se inapoiaza diploma de bac patient patient Salutare tuturor. Vin aici cu o problema care poate s-a mai discutat insa nu stiu daca a fost gasit un raspuns. M-am inscris la o facultate, nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)