avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Bun ziua, am castigat in instanta, recuperarea taxei auto, anul trecut am primit prima transa , anul acesta am primit raspuns de la finante ca legea s-a abrogat. Ce se intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:14, 2 August 2017
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto de primã Înmatriculare Marcel1340 Marcel1340 Cu tot respectul !!! Am o rugăminte foarte mare !!! Cine mă poate ajuta cu recuperarea Taxei Auto ???, în sensul că mă poate ajuta cu un model de cerere ... (vezi toată discuția)
Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa \"timbrul de mediu\". Azi am fost la ANAF sa ... (vezi toată discuția)