avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselatorie parc dezmembrari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselatorie parc dezmembrari

Va salut, am luat un compresor aer conditionat de la un parc de dezmembrari, nu a functionat corespunzator si l-am dus inapoi. La returnare, baiatul de acolo mi-a aratat o gaura in care sustine ca trebuia sa fie un surub. Mecanicul mi-a confirmat ca atunci cand a montat piesa, nu avea acel surub si a luat de la compresorul de pe masina si a montat cu surubul vechi. Mi s-a oprit o parte din banii dati in contul acelui surub.
Eu nu am vazut surubul cand am luat piesa si mi se pare aberant sa mi se opreasca 100 de lei pentru un surub care nici nu a existat. Nu am primit bon sau factura, in anuntul parcului de dezmembrari este mentionat ca ofera garantie 30 de zile dar nu ofera factura. Cum pot sa demonstrez ca nu datorez acesti bani si sa ii recuperez?
Multumesc, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: ottotavy , utilizator 23:15, 19 Iulie 2017
Daca detineti document de achizitie,sesizati oficial protectia consumatorului
Multumesc pentru sugestie, nu au eliberat nici un fel de document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? ... Alexandru1337 Alexandru1337 Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? Este legal sa le monteze si ei sa factureze ce pret vor pe acea piesa? (vezi toată discuția)
Este legal ca un service auto să înlocuiască, pe o mașină dusă la reparat, caseta de direcție cu una provenită din dezmembrări? saadeddine saadeddine Este legal ca un service auto sa inlocuiasca o caseta de directie pe o masina cu o alta achizitionata din dezmembrari? Am dus o masina la reparat. Acestia ... (vezi toată discuția)