avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna ziua,
M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in activitate si am depus dosarul pt stimulent. Înteleg ca pt un an de zile voi beneficia de acest stimulent, va rog sa imi spuneti daca in acest an mai pot sa imi schimb din nou angajatorul si care ar fi conditia pt a beneficia de acest stimulent? Trebuie sa anunt ca obtin venituri impozabile in cadrul unui alt loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 21 Iulie 2017

Puteti sa va schimbati angajatorul , insa pentru a beneficia de stimulent de insertie in continuare trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)