avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului

Buna ziua ,

In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani.
Va rog sa-mi spuneti daca in perioada urmatoare imi voi schimba angajatorul ,fara sa am nici o zi de intrerupere voi mai beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului , conform legii 66/2016 ?
Trebuie sa ma adresez ajpis?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 6 Noiembrie 2017
Daca nu veti avea nicio zi de intrerupere - adică, data incetarii vechiului contract de munca = data începerii activității în baza noului contract - veti beneficia de stimulentul de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului , conform legii .

Schimbarea angajatorului se poate anunță la AJPIS.
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
dpmdv ar fi absurd ca data incetarii sa fie egala cu data inceperii noului contract.
practic daca mie imi inceteaza contractul actual pe data de 15.11.2017 , ultima zi de munca la actualul angajator va fi 14 .11, iar noul contracat cu viitorul angajator va incepe de pe data de 15.11, in concluzie data incetarii vechiului contract nu poate fi egala cu data inceperii noului contract , corect ?
Nu este corect .

Data incetarii vechiului contract poate fi egala cu data inceperii noului contract .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de inserție Mămică de profesie Mămică de profesie Bună ziua, aș avea o întrebare și o nelămurire... în data de 17 August,am început noul loc de muncă, semnat cu data de 17, m-am întors la muncă mai ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil Aron. ELENAGABRIELA Aron. ELENAGABRIELA Am optat ptr CCC perioada de 2 ani, copilul are acum 6 luni doresc sa ma reintorc la lucru si sa între tatal in crestere copil. Întrebările sunt ... (vezi toată discuția)