avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avocat cu intentii de functionar public ?!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avocat cu intentii de functionar public ?!

Un avocat inscris in Barou si care detine propriul cabinet de avocatura poate intra intr-un concurs de angajare vizând postul de consilier superior in cadrul unui minister ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:46, 21 Iulie 2017
Da. Doar ca la nivel central nu se mai fac angajari, decat daca procedura a fost inceputa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 intrebari pentru cunoscatori: ContSters6798 ContSters6798 Lucrez ca secretara intr-un Cabinet individual de avocat. De curand (o saptamana) am absolvit dreptul. Aud tot felul de zvonuri, cum ca absolventii de drept nu ... (vezi toată discuția)
Licenta in drept - sfaturi pentru angajare? Berbecutu Berbecutu Numele meu este Berbec Laurentiu Ovidiu,sunt absolvent al Facultatii de Drept Valahia Targoviste,sunt licentiat si as vrea sa ma angajez in domeniu,insa in ... (vezi toată discuția)
Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)