avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Responsabilitate asigurare drum acces in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Responsabilitate asigurare drum acces in curte

Buna ziua.
Locuiesc la tara. Primaria a asfaltat drumul care trece prin fata curtii proprietate personala. Dupa aceea au sapat si betonat sant pentru scurgere apa pluviala. Nu mai am cale de acces in curte din cauza santului/rigolei betonate. Ei spun ca eu trebuie sa imi construiesc podet/trecere peste rigola pe banii mei si ca nu este responsabilitatea lor.
Va rog sa imi spuneti daca este adevarat sau nu si conform carui articol.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: iulius1979 , utilizator 13:38, 30 Ianuarie 2019
Ati mai rezolvat ceva in problema aceasta? Puteti da niste detalii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lupta cu indiferenta primariei? buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un ... ElenaPaula ElenaPaula Buna ziua, avem o casa la sat si prin curtea noastra trece un șanț. Șanț care strabate mai multe gradini si care iese din curtea noastra in terenul din ... (vezi toată discuția)
Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Accesul in curte+podet distruse dupa deszapezire!!! marell marell Va salut cu respect si sper un raspuns daca se poate urgent si cit mai detaliat despre cum sa procedez,cui sa ma adresez,cum sa rezolv!! Speta mea consta in ... (vezi toată discuția)