avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificare amplasare toaleta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificare amplasare toaleta

vecinul tatalui meu din cartierul unde locuieste la casa si-a facut o toaleta(wc) de curte(o groapa in pamant ) la 20 de cm de gardul ce desparte proprietatile, la 6-8 m de casa lui si in dreptul gradinii de zarzavaturi, cam la aceeasi distanta de casa , tatalui meu.
este permis? tinand cont ca suntem in Braila, un oras, semicanalizat, unde distantele intre case sunt destul de mici.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:54, 25 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Trebuie sa respecte distantele stabilite de Codul Civil, art 612

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista distanta minima acoperis - gard vecin ? cristina cirstian cristina cirstian Buna ziua ! Vecinul a construit o casa la o distanta de 1 m fata de gardul care ne desparte . Acoperisul este la o distanta de 20 cm fata de gard . Ok . Acum ... (vezi toată discuția)
Distanta wc fata de curtea vecinului mgroza mgroza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Vecinul parintilor mei care locuiesc la tara, vrea sa-si faca wc-ul langa gardul parintilor. exista vreo lege ... (vezi toată discuția)
Linia de hotar din spatele casei : Babica Vasile. Babica Vasile. Întâmîn o problema, cu vecina care are gradina în spatele casei mele. În relatate randuri am tot încercat sa fac mici reparații, în spatele casei . ... (vezi toată discuția)