avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare online produse farmaceutice de laborator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare online produse farmaceutice de laborator

Buna ziua. Fac parte din conducerea unei farmacii. Aceasta detine receptura si farmacistii prepara produse de laborator legal din toate punctele de vedere, comercializate ulterior catre pacienti. Dorim sa extindem vanzarea acestor produse si prin intermediul spatiului on-line. As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
Exista reguli speciale in vanzarea acestora on-line daca vanzarea in farmacie este perfect legala? Daca realizam un site pentru comercializarea acestor produse, mai avem nevoie de aprobari suplimentare din partea vreunei institutii?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 26 Iulie 2017
Despre comertul on-line practicat legal gasiti informatii aici:
[ link extern ]
Fiind vorba de produse farmaceutice, in oferta de vanzare va trebui sa prezentati aprobarile/ autorizarile legale (MS, Comisia medicamentului, etc.) pentru fiecare dintre preparatele proprii oferite spre comercializare (inclusiv pentru ambalaje), sa emiteti certificat de calitate si declaratie de conformitate, sa atasati instructiuni de utilizare/ riscuri pentru sanatate, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)