avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autozatie de constructie pentru sopron?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autozatie de constructie pentru sopron?

Am nevoie de autorizatie de constructie pentru un sopron?
Cel mai recent răspuns: LoredanaAlmasan , utilizator 17:01, 27 Iulie 2017
Raspunsul este conditionat de mai multe elemente
Unde,pe ce amplasati acel sopron,din ce materiale intentionati sa executati sopronul ?
Legea autorizarii constructiilor prevede concret constructiile care nu necesita autorizatie de constructie
Situatia se prezinta astfel:

Am inchiriat un sopron pentru a-mi desfasura noua activitate prestatoare de servicii. Sopronul se afla in curtea unui sediu de firma. Sopronul este foarte simplu, situat pe un singur nivel, la nivel cu solul, facut din structura de lemn, pe suprafata de beton, fara fundatie, acoperit cu policarbonat.

Avea nevoie acest sopron de autorizatie de constructie sau intra in categoria constructiilor care nu necesita autorizatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)
Autorizate modificare gard pentru a face curtea mai privata DanielStanS DanielStanS Am un gard cu fundatie si stapli din beton/caramida. Deasupra fundatiei intre stalpii de beton se afla bari din fier forjat. In cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)