avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Examen consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Examen consilier juridic

Bună Seara! Vreau sa particip la un examen pentru un post de consilier juridic debutant (personal contractual) .Am absolvit facultatea de drept doar ca nu am lucrat în domeniu acesta.As vrea sa știu salariu pentru acest post...este foarte mult de învățat și vreau sa știu dacă merita efortul. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 20 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
@ Kriss26, Salariile sunt, de obicei, undeva putin peste 1500 lei brut (in mana probabil 1100 lei), adica un salariu onorabil chiar binisor pentru un tanar absolvent de facultate, care are deja casa, masa, masina, parinti si bunici care-i fac de mancare, spalat, calcat, curatat.
Desigur, in timp salariul poate creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie ce conditii ... marcel.damaschin marcel.damaschin Pentru a ma angaja consilier juridic la o primarie, eu, eu, ce conditii trebuie sa indeplinesc? In afara dovezii de absolvent de drept. Multumesc. (vezi toată discuția)
Profesia de grefier: pro ºi contra GoodnightLady GoodnightLady Bună ziua! Adresez următorul mesaj studenţilor sau absolvenţilor SNG. Am 23 de ani şi mă atrage mult meseria de grefier, deşi ştiu că implică ... (vezi toată discuția)
Salariul unui consilier debutant florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru un post de consilier clasa I, grad profesional debutant, cu studii superioare, in cadrul serviciului financiar contabilitate, care este ... (vezi toată discuția)