avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie de întreținere

Pot cere instantei recalcularea (mărirea) pensiei de întreținere pentru copilul meu(are 15ani și este elev) dacă nu cunosc locul de muncă al fostei soții? Daca da cererea în numele cui de face? A mea sau a fiului? Menționez că la data pronunțării hotărârii de divorț fosta soție nu avea loc de muncă și după câte am aflat nu are nici acum(nu sunt sigur) iar calculul s-a făcut conform salariului minim pe economie (anul2009) Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cornel selaru , utilizator 19:42, 29 Iulie 2017
Domnule sau doamna (ca vad ca treceti succesiv prin ambele sexe), ca sa va luati acea pensie stabilita pe hartie de catre instanta, indiferent ca va adresati unui executor judecatoresc sau politiei/parchetului, TREBUIE ca persoana obligata la intretinere SA FIE SOLVABILA!
Pentru doamna sau domnul de mai sus (asaofi)prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă și irevocabilă s-a stabilit o pensie in valoare de 120 lei lunar indiferent daca se realizează sau nu venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara RAMOnaBC RAMOnaBC deci:obligarea reclamantului x la plata unei pensii de intretinere in favoarea minorei z in cuantum de 150 lei lunar.este stabilita suma fixa nu procent nici ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie art. 378 gabriel555 gabriel555 Buna ziua as avea si eu o intrebare! Daca am semnat un acord de mediere cu fosta concubina unde aceasta se obliga se achite lunar su7ma de 500 de Lei lunar ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de catre tata Cocollino Cocollino Buna ziua, Ma numesc Corina, sunt din Bucuresti si in urma divortului fiica noastra a ramas in grija mea. Tatal ei nu mi-a platit nici un leu din pensia ... (vezi toată discuția)