avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post

Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de biblioteconomie)?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:14, 29 Septembrie 2009
:)):))...Cu tot respectul, nicaieri in sistemul bugetar nu se poate promova din muncitor in bibliotecar (sau orice altceva). Fiecare post are diferite grade sau trepte profesionale in care se poate promova, insa, pentru un post diferit de cel pe care o persoana a fost incadrata initial, se organizeaza concurs... Obligatoriu! Promovarea in specialitatea studiilor absolvite se poate face doar daca, de exemplu, initial o persoana a fost angajata ca si bibliotecar, cu studii medii sau alte studii superioare decat biblioteconomie si, ulterior angajarii, dobandeste specializarea necesara. :D
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2009
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar flaner flaner Buna ziua intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o ... (vezi toată discuția)
Master sau curs de perfectionare? Venetia Venetia Sunt foarte derutata deoarece in vara dau licenta la facultatea de drept. Lucrez ca bibliotecar de 5 ani la o biblioteca comunala si am aflat ca daca nu am o ... (vezi toată discuția)