avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Rascumparare-reziliere contract asigurare de viata ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Rascumparare-reziliere contract asigurare de viata Aegon

Buna ziua! Ma aflu si eu in situatia altor cateva persoane care au scris aici pe site. Am incheiat o asigurare de viata, si dupa 3 ani am facut cerere de rascumparare. Dar surpriza a fost mare sa descopar ca din banii dati voi primi doar 1/3 . O alta surpriza am avut cand am cautat atat in actele date de functionara bancii Transilvania cat si de Aegon ca lipsesc tocmai aceste pagini. Dupa cateva discutii atat cu dna de la banca cat si cu cei de la Aegon nu am rezolvat nimic dar arunca vina unii pe altii pt uitarea anexarii a 20 de pagini de conditii. Dupa o alta convorbire cu cei de la Aegon , acestia imi trimit pe email pe langa actele pe care le am si eu si conditiile pe cate trebuia sa le detin inca de la inceput. Sper sa reusesc sa rezolv ceva si sa imi recuperez banii. As avea nevoie de indrumari in ceea ce priveste organele competente unde pot face reclamatii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mika v. , utilizator 11:45, 21 Octombrie 2019
Buna ziua!Ma aflu cam in aceeasi situatie ai eu, as dori sa stiu daca ati obtinut toata suma depusa.Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Din pacate nu am obtinut toata suma. Aproape jumatate din suma.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare cu economisire - situatie aegon serbanica serbanica Buna ziua, La data de 17.10.2011 am incheiat un contract de asigurare de viata cu acumulare cu compania Aegon Romania. Intermediarul acestui contract de ... (vezi toată discuția)
Rascumparare-reziliere asigurare aegon biulian biulian Buna ziua. Am facut 2 asigurari pe numele meu si al sotiei cu despagubire pentru cei 2 copii ai nostrii in caz de deces, in anul 2010, in acelasi timp cu ... (vezi toată discuția)
Asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului giollaura giollaura in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte \"asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei ... (vezi toată discuția)