MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

este legala promisiunea sinalagmatica cu privire la substituirea de promitent-cumparator
?in speta e vb de promitent-cumparator care doreste sa vanda o locuinta si eu vreau sa il cumpar.mentionez ca e vb de antecontract ,nu de contr de vanzare-cump?
care e procedura?
e ok sa achizitionez locuinta?
ma intereseaza pt ca are un pret avantajos.multumesc
 themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 liliana	                   

Am si eu o nelamurire...intentia de vanzare poate fi asimilata cu antecontractul de vanzare cumparare???? (vezi toată discuția)
	                    liliana	                   

Am si eu o nelamurire...intentia de vanzare poate fi asimilata cu antecontractul de vanzare cumparare???? (vezi toată discuția)

gianinafiliuta@yahoo.com	                   

Ce valoare are in instanta un antecontract de vanzare -cumparare a unei case?Precizez ca nu au fost respectate obligatiile specificate in acest antecontract de ... (vezi toată discuția)
	                    gianinafiliuta@yahoo.com	                   

Ce valoare are in instanta un antecontract de vanzare -cumparare a unei case?Precizez ca nu au fost respectate obligatiile specificate in acest antecontract de ... (vezi toată discuția)

sexu	                   

incheiat intre mine si o ag imobiliara?fara notar (vezi toată discuția)
	                    sexu	                   

incheiat intre mine si o ag imobiliara?fara notar (vezi toată discuția)