avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Taxe si impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Taxe si impozite

Doresc sa infiintez un srl si as dori sa aflu ce taxe se platesc dupa ce imi incep activitatea si am primele incasari.Ce TVA se plteste in functie de incasar?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 2 August 2017
Veti plati trimestrial impozitul pe venitul microintreprinderii de 3% sau de 1% daca veti avea angajati cu contract de munca calculat la veniturile firmei si separat impozitul si contributiile sociale pentru salariati. Se va plati la stat diferenta dintre tva la vanzari si tva la cumparari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit danabra danabra doresc sa infiintez un SRL si vreau sa stiu ce impozite (si alte taxe) am de platit statului lunar ( trimestrial, anual) (vezi toată discuția)
Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)
I.i. platitoare de tva costicul costicul Am nevoie de sfaturile tuturor: 1. Ce trebuie sa depun ca sa devin platitoare de tva 2. Ce declaratii depun atunci cand devin platitoare de tva 3. Se depune ... (vezi toată discuția)