avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare talon

Buna seara, am inmatriculat o masina,am depus actele pentru schimbarea numelui proprietarului pe talon,numerele le_am pastrat..dl functionar mi_a spus ca pot folosi masina ca nu este radiata si numere am.. asa este?
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
Cristina ni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 17:37, 3 August 2017
La intocmirea formalitatilor de inmatriculare la SPR vi s-a eliberat dovada inlocuitoare a talonului,care urmeaza sa va fie comunicat la domiciliu in termen de 30 de zile-timp in care in baza dovezii inlocuitoare puteti circula pe drumurile publice
Dacă aveți certificat înmatriculare nu riscati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe drumurile publice Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua , ma numesc Laurentiu , am fost si am depus dosarul de inmatriculare auto , am pastrat numerele de la vechiul proprietar , trebuie sa ma duc peste o ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Certificat inmatriculare dupa 7 zile Madmax007 Madmax007 Pot sa circul cu masina in timpul celor 7 zile pana se emite certificatul de înmatriculare? (vezi toată discuția)