avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat inmatriculare dupa 7 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat inmatriculare dupa 7 zile

Pot sa circul cu masina in timpul celor 7 zile pana se emite certificatul de înmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 09:29, 11 Noiembrie 2016
da
Daca vi s-a eliberat document inlocuitor de la SPR evidenta auto,puteti circula pe drumurile publice
Puteti circula cu dovada inlocuitoare NUMAI pe teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare talon Cristina ni Cristina ni Buna seara, am inmatriculat o masina,am depus actele pentru schimbarea numelui proprietarului pe talon,numerele le_am pastrat..dl functionar mi_a spus ca pot ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Achizitionat auto fara niciun fel de act Andreaspaun Andreaspaun Salutari! De curand am cumparat o masina clasica in curs de reconditionare. M-am decis s-o iau ca sa duc proiectul mai departe, insa masina n-are nici macar un ... (vezi toată discuția)