avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social firma

Am avut o societate care mai exista inca dar are un alt administrator.Sediul social a ramas la mine acasa si as dori sa il schimb cu adresa noului administrator.Mentionez ca este vorba despre aceeasi localitate, acelasi judet.Ce trebuie sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmenglavan , utilizator 10:27, 4 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare asociati ing_Dumitrache ing_Dumitrache Buna ziua, As dori, daca ma puteti ajuta, sa stiu ce implica si care ar fi pasii pe scurt, pentru o schimbare de asociati la o firma - iese un asociat unic ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Firma vanduta dar ramasa pe numele meu florentina10 florentina10 buna...am o mare rugaminte....am avut o societate comerciala pe care am decis sa o vand ( cedez partile) . am facut toate demersurile necesare pentru ... (vezi toată discuția)