avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de prima inmatriculare

Asi avea de castigat procesul pt taxa de prima inmatriculare 1700si 2100 pt doua masini una anul trecut si cealalta acum tri ani??
Cel mai recent răspuns: mihaeladiananita@gmail.com , utilizator 14:52, 4 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare. lanza lanza Buna ziua , Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns, In anul 2011 am platit o taxa de prima inmatriculare la o masina adusa din Franta ,dupa inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto logan tiberiussly tiberiussly Bună ziua. Doresc să îmi recuperez taxa de înmatriculare pentru o mașină LOGAN înamtriculată pentru prima oară în România 2006 și pe care am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina addac addac bUNA ZIUA,SAPT ASTA AM DE GAND SA INTENTEZ PROCES PT A RADIA O MASINA VANDUTA ACUM 6 ANI,PT CA ACTUALUL POSESOR NU VREA SA VINA SA FACEM ACTELE,INTREBAREA ... (vezi toată discuția)