avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... instrainat catre -certificat înmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

instrainat catre -certificat înmatriculare auto

Bună ziua,

am achiziționat recent o mașină și sunt pe cale sa o înmatriculez pe numele meu. Am tot căutat pe net și una dintre surse specifica ca pe verso certificatului de înmatriculare vânzătorul trebuie sa specifice "Instrainat catre...la data de...". Este obligatoriu acest lucru? As dori sa evit sa ajung în fata ghișeului și sa nu-mi primească dosarul pentru ca vânzătorul nu a completat acea rubrica. Menționez ca vânzătorul e persoana juridica.

Va mulțumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 21:34, 6 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal,rubrica de pe talon trebuie completata de catre vanzator la momentul tranzactionarii bunului mobil
Necompletarea rubricii nu genereaza probleme la inmatricularea auto
Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Completarea rubricii doar va obliga pe dvs să înmatriculati mașina în termenul legal de 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in talon "intrainat catre" BogdanIonut1980 BogdanIonut1980 Buna ziua. Am cumparat o masina, in acest moment fiind al treilea proprietar. Proprietarul nr.2 a inscris masina la financiar, dar nu a inmatriculat-o pe ... (vezi toată discuția)
Procura pentru autoturism VIOPAUN VIOPAUN Daca am depasit termenul legal de inmatriculare al masini pe numele noului proprietar dupa ce am cumparat ,pot circula fara probleme cu procura si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto paul86 paul86 Salut, De vreo juma\' de an mi-am cumparat un auto second-hand. Masina a fost inmatriculata de vechiul proprietar, insa taxa a fost recuperata. eu nu dispun ... (vezi toată discuția)