avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare AA in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare AA in Revisal

Buna ziua,

Datorita modificarilor care au loc de la data de 07.08.2017 privind intocmirea si inregistrarea actelor aditionale de modificare CIM cum procedez cu actele aditionale de modificare care le-am facut cu producerea efectelor din data de 01.08.2017 si nu le-am inregistrat in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 August 2017
freeelis a scris:

Ma refeream la termene si nu la contraventii.


Buna Seara ,

Aceste modificari au loc doar pentru intocmirea actelor aditionale sau si pentru transmiterea lor in Revisal?
Modificarile se refera la intocmirea actelor aditionale si nu la transmiterea jn Revisal.
Eu cred ca HG 500 nu a fost modificat, pt ca nu era cazul. Termenul menționat de transmitere este cel din Codul muncii, eu asa inteleg...asadar cel anterior modificarii...
Art 4
(2) Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Sa ne lămurească cineva...
Multumesc
Modificarile aduse la Codul muncii se refera la intocmirea actelor aditionale si nu la transmiterea in Revisal.

Asadar, orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Codul muncii. Altfel spus, anterior datei de la care incepe sk produca efecte modificarea.

Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la contractul de munca. svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Din cate am citit a aparut OUG 53/2017 in vigoare din 07.08.2017 care spune ca : orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la ... (vezi toată discuția)
Transmitere act aditional in revisal mihialescu mioara mihialescu mioara Dupa ultimele modificari ale codului muncii este necesar intocmirea actelor aditionale cu diverese modificari( salariu, spor vechime functie) inainte de ... (vezi toată discuția)