Datorita modificarilor care au loc de la data de 07.08.2017 privind intocmirea si inregistrarea actelor aditionale de modificare CIM cum procedez cu actele aditionale de modificare care le-am facut cu producerea efectelor din data de 01.08.2017 si nu le-am inregistrat in Revisal?
Eu cred ca HG 500 nu a fost modificat, pt ca nu era cazul. Termenul menționat de transmitere este cel din Codul muncii, eu asa inteleg...asadar cel anterior modificarii...
Art 4
(2) Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Modificarile aduse la Codul muncii se refera la intocmirea actelor aditionale si nu la transmiterea in Revisal.
Asadar, orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Codul muncii. Altfel spus, anterior datei de la care incepe sk produca efecte modificarea.
Oug 53/2017
Tania D
3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins:
„(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)