buna seara,as dori sa stiu daca am cumparat o masina anul trecut si am toate actele in original de plata a taxei dealtfel f consistenta,eu platind un pret pe masina care era mai ridicat deoarece cel care a platit taxa a adaugat-o la pret,pot depune cerere de recuperare a banilor ?au fost achitati in ianuarie 2014,multumesc mult
emil6702
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Domnilor, nu mai puneti mereu aceasta intrebare, vad ca mai exista, ganditi-va ca in momentul in care omul a facut cerere de inmatriculare i s-a emis o decizie prin care i s-a stabilit aceasta taxa de timbru de mediu. Decizia e pe numele celui care a inmatriculat masina la fel cu chitanta si nu puteti face cerere in locul sau.
SI CE VA FACE DACA NU MAI ARE NICI MACAR O COPIE DE PE ACTE??VA TREBUI SA APELEZE LA MINE...repet conventia a fost ca atunci când se va recupera taxa eu sa intru in posesia ei dar intre timp relatia dintre noi este tensionata deoarece intr-un an de zile masina a fost stricata 11 luni mai exact la 2 zile dupa ce am inmatriculat masina ,sa stricat si a stat in service 10 luni avand unele vicii ascunse pe care vanzatorul nu le-a recunoscut,masina a fost o mare teapa luata de mine,se mai intampla daca nu deschizi bine ochii...
Acuma hai sa murim de grija altuia. Daca nu mai are copii, trebuie sa aiba originalul! Va solicita ANAF sa-i dea o copie de pe decizia de impunere si chitanta.